If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
за съединителите не съм сигурен, но скоростите имат разлиака!
Диф-а е различен на двете кутии, обаче предавателните числа май бяха еднакви (трябва да се провери)
Като цяло ще стане, но просто ако сложиш на 2.0-ка кутия от 1.8, ще набира една идея по-бързо от 0-100, но пък ще държи една идея по-високи обороти и на дълъг път особенно на магистрала, много ще те дразни, а и разхода ще се покачи малко. (все пак предавателните числа идват по-къси, заради ДИФ-а)
Има и друго, ДИФ-овете са различни при различните модели! м/у кутия от 2-ка и друга кутия от 2-ка от друг модел Алфа, има разлика!
Много е важно да се порови за параметрите на различни кутии в нета. Не е така проста задача, ако наистина искаш да направиш нещатата както трябва. Че да ти се наложе само един път да разглабяш и да сглобяваш.
П.С: Хубаво е кутията която ще я слагате да я отворите и да и видите състоянието, дори ако трябва и сменете лагерите на валовете. Като и сложи хубаво масло! Кутиите на нашите коли са крехки и ако не се подържат както трябва, лесно се чупят!
.
Кутиите са напълно савмистими
Разлики имат по принцип кутиите от 2,0 са с по дълги скорости от 1 до 4 в 5 мисля беше по малка разликата.
Но има 2,0 с по къси скорости виждал съм 1 такава приличат като на селеспида само че ръчна.
Съедините са съвместими също.
Comment